Fragt 39 kr til pakkebox. Gratis returfragt ved køb over 800 kr, for returforsendelser i Danmark. Kontakt Misty May pr. mail før du sender retur, for at modtage din gratis returlabel.

Bytte og Returservice

Returret

Misty May yder 14 dages fuld returret, også på udsalgsvarer.

Dette er gældende fra den dag du modtager varen.

Du vælger selv om du vil have pengene retur, eller ombyttet til anden vare.

Hvis du ønsker at returnere : På alle køb over 800 kr kan du få gratis returfragt.

Skriv en mail til trine@mistymay.dk og bed om at få tilsendt en betalt returlabel pr mail.

Vi refunderer ikke fragtudgifter med tilbagevirkende kraft. Du skal have kontaktet os før du returnere for at få udgiften betalt.

Hvis du ønsker at returnere køb under 800 kr, står du selv for udgiften ifb. med returnering.

Varen skal returneres i ubrugt tilstand med hængemærker og i original emballage.

Støvler og sko skal returneres i original emballagen/skoæsken. Skokassen skal pakkes forsvarligt ind, og må ikke bruges som forsendelseskasse, da den derved beskadiges,  og ikke kan bruges igen. Hvis skokassen alligevel bruges som returforsendelseskasse, fratrækkes 100 kr fra det beløb vi kreditere dig.

Varen må ikke være vasket, lugte af røg , mad eller på anden måde fremstå som brugt.

Desuden skal du med sende den vedlagte returseddel i udfyldt tilstand, som du finder i pakken sammen med din vare.

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vi anbefaler at du sender retur med Post Danmark som pakkepost, så du dermed kan spore pakken.

Det er din sikkerhed at varen når sikkert frem til os. Du har selv ansvar for pakken, indtil vi har modtaget den.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi indenfor 1 arbejdsdag overføre det fulde købs beløb til din konto.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varen er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Husk at gemme postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Omkostninger til returnering af varen står du selv for.

Ang. delvis fortrydelsesret. Hvis du har købt f.eks 3 forskellige varer, og fortryder f.eks det ene køb, refundere vi ikke for den allerede indbetalte fragt på 39 kr, der er betalt ved købet.

Returret Julegaver 2023

Julegaver købt i tidsrummet 24 november til 24 december 2023, kan byttes eller returneres, til og med fredag d.5 januar 2024. 

Det fulde beløb tilbagebetales til det kreditkort varen er betalt med.

I tilfælde af returnering, kan du ved køb over 800 kr, få tilsendt en returlabel. Vi betaler ikke returfragt med tilbagevirkende kraft. Skriv til trine@mistymay.dk hvis du efterfølgende får brug for en returlabel.

Ved køb under 800 kr, står du selv for retur-omkostningerne. Varen skal returneres som det er beskrevet i punktet Returret. 

 

 

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret.

Reklamationretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Dog skal fejl og mangler, som bør opdages ved almindelig undersøgelse af varen, meddeles Misty May indenfor rimelig tid, og senest 72 timer efter modtagelsen.

Varen kan efterfølgende returneres på Misty May's regning for ombytning  eller kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Misty May returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår pga. forkert brug, forkert vask ,manglende vedligeholdelse, eller almindelig slitage.

Vedrørende reklamation kontakt Misty May på tlf. +45 27218190 eller mail til  sale@mistymay.dk