Fragt 39 kr til pakkebox. Gratis returfragt ved køb over 800 kr, for returforsendelser i Danmark. Kontakt Misty May pr. mail før du sender retur, for at modtage din gratis returlabel.

Om Sælskind

Grønlandsk sælskind :

Lidt om vores certificerede bæredygtige produkter, som udelukkende er lavet af grønlandske Inuit sælskind fra voksne sæler. Disse produkter supplerer Misty May's strikkollektion rigtig fint.

For de grønlandske fangere handler sælfangst om mad og kultur. Fangerne tager først og fremmest ud for at fange mad til deres familier. Sælkødet bliver betragtet som en delikatesse og en vigtig kilde til næring. Sælens indvolde gives til hundene og kødet til familien. Skindene er en sidegevinst som fangerne opnår, ved at sælge skindene, og derved skaber de også grundlag for bedre økonomiske levevilkår.

Den grønlandske sælfangst har altid foregået i respekt for naturen, og sælbestanden i Grønland har aldrig været truet. De grønlandske fanger benytter kun tilladte fangstmetoder, og intet fra fangsten går til spilde. Alle sælskind kommer fra voksne sæler, som har levet et vildt liv. EU tillader kun import og salg af netop grønlandske sælskind. Hvert eneste sælskind bliver registreret, når fangerne sælger det videre.

Da vi selv designer, producere og køber sælskindene har vi fuld kontrol over hele "fødekæden".

Ifølge Europa kommissionens regelsæt 1007/209 er det tilladt at handle og producere produkter af certificeret grønlandsk Inuit sælskind.

Skindene er også kategoriseret som NON CITES produkter, altså skind fra ikke truede dyr.

Skindene er købt på auktion gennem Copenhagen fur, som har skindene fra Great Greenland. Hvert skind er stemplet med Great Greenlands logo på bagsiden, så der ikke er tvivl om hvor skindene kommer fra..

Der bruges udelukket grønlandsk Inuit sælskind.

Du kan derfor med god samvittighed købe sælskindsprodukter der er lavet af grønlandsk Inuit sælskind, fra voksne sæler.

Alle produkter er unikke, da sælskindene af naturlige årsager fremstår forskelligt.

Obs. Se handelsbetingelser før du køber, hvis du ønsker vi skal sende til Grønland + lande udenfor EU.


Tilbage til Sælskind Kollektion

Grønlandsk sælskind